2020-10-24 08:47

Abia operat pe INIMĂ, Marocanu vrea să REVINĂ rapid la antrenamente

 |  16:03
Abia operat pe INIMĂ, Marocanu vrea să REVINĂ rapid la antrenamente

Multiplul campion mondial la gimnastică Marian Drăgulescu (37 de ani) a trecut cu bine peste cea mai grea încercare a vieţii. Cel poreclit “Marocanu” fost supus, cu succes, unei intervenţii chirurgicale la inimă. Nici nu a terminat perioada de recuperare că el se gândeşte la revenirea în circuit, avand un target extrem de îndrăzne: Campionatul European de Gimnastică de la Glasgow (2-12 august 2018).

"Pregătit să reiau antrenamentele. Intervenţia chirurgicală a fost necesară şi totul a decurs bine. Anul acesta, în august, trebuie să-mi apăr titlul european la sol, să îmi ţineţi pumnii", a fost mesajul lui Dra[gulescu pe pagina sa de Facebook.

"În clipa în care am ajuns la cardiologie mi s-a spus de la bun început că s-ar putea să fie nevoie de ablaţie. Am tot sperat că voi putea corecta aceste probleme prin medicaţie dar, în cele din urmă, s-a demonstrat că este nevoie de această intervenţie”, a declarat la Telekom Sport Marian Drăgulescu, gimnastul român cu cele mai multe medalii la competiţiile majore (31).

Ablaţia cardiacă este o intervenţie minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a ţesutului inimii care provoacă tulburările de ritm cardiac.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-06-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE