2021-09-24 05:49

WOW. Cât plătiră oltenii pe golgheterul bosniac Elvir Koljic

 |  15:14
WOW. Cât plătiră oltenii pe golgheterul bosniac Elvir Koljic

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 3 ani de zile cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu golgheterul campionatului bosniac, Elvir Koljic, cel care a izbutit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă în primele 7 etape din competiţia internă.

Până aici totul bine şi frumos, numai că atacantul i-a sărăcit pe olteni, care au fost nevoiţi să scoată din buzunar jumătate de million de euro, o sumă incredibilă pentru fotbalul românesc, unde 95% din jucători sunt luaţi liberi de contract.

WOW. Cât plătiră oltenii pe golgheterul bosniac Elvir Koljic
zoom
Născut pe data de 8 iulie 1995 în Valladolid și cotat la 350.000 EURO, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com, noul vârf al juveţilor are 1,91 m înalţime, deci este destul de bine făcut, și va evolua la Știința cu numărul 19. ElvirKoljic  a evoluat ultima oară la FK Krupa (52 de meciuri, 32 de goluri și 4 pase de gol).

Koljic a bifat în startul acestui an și două selecții în cadrul echipei Naționale pregătită de Robert Prosinecki. El a evoluat în amicalele cu Mexic și SUA. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE