2022-05-24 07:04

Vești bune pentru ”câinii roșii”! Autoritățile anunță o nouă etapă în construirea noului stadion DINAMO

 |  20:21
Vești bune pentru ”câinii roșii”! Autoritățile anunță o nouă etapă în construirea noului stadion DINAMO

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că miercuri i-a înmânat oficial ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, documentația prin care se inițiază procedurile de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii Arenei multifuncționale a Clubului Sportiv Dinamo.

„Deschidem un nou capitol al modernizării Clubului Sportiv Dinamo! I-am înmânat astăzi, oficial, d-lui Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, documentația prin care se inițiază procedurile de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii Arenei multifuncționale a Clubului Sportiv Dinamo. Punem astfel piatra de temelie pentru un proiect major de dezvoltare a infrastructurii sportive a CS Dinamo”, a scris ministrul Afacerilor Interne, miercuri, pe Twitter.

Liberalul a subliniat că performanța se face cu investiții, iar sportul românesc are nevoie de investiții consistente.

„Continuăm să scriem istorie împreună pentru Clubul Dinamo! Sportul este un ambasador al țării noastre în străinătate, iar România merită să aibă cea mai bună reprezentare peste hotare! Clubul Dinamo rămâne un reper pentru lumea sportului românesc, un model de profesionalism și performanță care inspiră tinerele generații de sportivi și consolidează tradiția sportivă. Ne mândrim cu sportivii noștri și le doresc să păstreze cât mai sus ștacheta performanței. La mulți ani, generoși în rezultate și în competiții câștigate!”, a adăugat ministrul Lucian Bode.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE