2024-04-19 03:26

Universitatea Craiova merge în FINALA Cupei României

 |  22:44
Universitatea Craiova merge în FINALA Cupei României

CS Universitatea Craiova s-a calificat în finala Cupei României, după 2-2 cu Viitorul Tg. Jiu. În tur, la Craiova, scorul a fost 3-0.

După victoria din tur și cu probleme de lot, antrenorul grec Marinos Ouzounidis a menajat mai mulți titulari, iar jucătorii de la Viitorul Tg. Jiu au profitat. În minutul 17, Buia i-a furat mingea lui Acka, la 25 de metri de poarta craiovenilor, și a marcat cu un șut de la 11 metri. La faza imediat următoare, Craiova a egalat prin Ofosu și risipit emoțiile calificării. În minutul 19, atacantul craiovenilor a profitat de o gafă a lui Băican, a pătruns singur spre poarta lui Moga și a marcat de la 15 metri, transmite GSP.

Gafele din defensiva Craiovei au continuat, iar Viitorul Tg. Jiu a făcut 2-1 în minutul 28. Mitran, folosit ca fundaș stânga, a pierdut o minge în marginea terenului, iar Prejmerean a centrat în fața porții, de un Paraschiv a marcat.

Scorul final a fost stabilit în minutul 36, de Alex Tudorie. Atacantul lui Ouzounidis a finalizat cu latul, din fața porții goale, după o pasă a lui Camara.

În repriza a doua, meciul a fost unul lipsit de ocazii. Craiova a fost mulțumită de rezultat și s-a mulțumit cu păstrarea scorului, în timp ce gazdele nu au avut forța de marca. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE