2024-04-25 20:00

Un român ar putea ridica diseară trofeul Europa League

 |  14:08
Un român ar putea ridica diseară trofeul Europa League

Villarreal întâlneşte în această seară formaţia engleză Manchester United, la Gdansk, în finala Europa League. Gruparea iberică va lupta în prima sa finală europeană în timp ce Manchester United va disputa al 14-lea joc cu un trofeu european, cel mai recent câştigat fiind UEFA Europa League în 2017. În lotul echipei spaniole se află și românul Andrei Rațiu.

Villarreal este antrenată de Unai Emery, el aflându-se în ultimul act pentru a cincea oară în 8 ani, deținând o triplă istorică alături de Sevilla în 2014, 2015 şi 2016. De cealaltă parte, Ole Gunnar Solskjaer, fost star al echipei Manchester United, este pentru prima oară în faţa unui meci atât de important. El are în palmares trei trofee ca antrenor, toate cu echipa norvegiană Molde - două campionate şi o Cupă.

Meciul de la Gdansk va putea fi urmărit din tribune de 9.500 de suporteri, care vor putea intra pe stadion cu un rezultat negativ la testul Covid.

Echipe probabile:

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Pino, Capoue, Parejo, Trigueros - Moreno, Bacca. Antrenor: Unai Emery

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Lindelöf, Shaw - McTominay, Fred; Rashford, Bruno Fernandes, Pogba - Cavani. Antrenor: Ole Gunnar Solskajer


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE