2021-01-27 05:29

Un nou meci din Liga 1 a fost AMÂNAT din cauza CORONAVIRUSULUI

 |  14:11
Un nou meci din Liga 1 a fost AMÂNAT din cauza CORONAVIRUSULUI

Clubul Viitorul a anunţat, vineri, că partida de pe teren propriu pe care urma să o dispute duminică împotriva celor de la FC Hermannstadt, din etapa a X12-a a Ligii I, a fost amânată ca urmare a numeroaselor cazuri de coronavirus de la gruparea sibiană.

“Meciul FC Viitorul - FC Hermannstadt, din etapa a 12-a, a fost amânat! În urma cazurilor de Covid-19 depistate la formaţia FC Hermannstadt, Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea acestei partidei pentru o dată ce va fi anunţată ulterior”, este anunţul grupării constănţene.

LPF a notat, într-un comunicat, că a ţinut cont în decizia de amânare a meciului de cele 15 cazuri de infectare, dar şi de faptul că alţi şase jucători, consideraţi contacţi, au intrat în izolare, în contextul în care Hermannstadt mai avea patru fotbalişti în izolare şi doi în recuperare după accidentări.

În urma celor mai recente teste Covid-19 făcute de FC Hermannstadt s-au descoperit 15 cazuri de infectare (10 fotbalişti şi cinci membri ai stafului), iar clubul a cerut reprogramarea meciului cu FC Viitorul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE