2020-10-22 03:12

Un celebru COMENTATOR a avut mustrări de conștiință și și-a cerut SCUZE

 |  14:36
Un celebru COMENTATOR a avut mustrări de conștiință și și-a cerut SCUZE

Cunoscutul comentator Emil Grădinescu şi-a cerut iertare, vineri, după ce în timpul meciului Backa Topola – FCSB, din preliminariile Ligii Europa, transmis și comentat de acesta la postul Look Plus, a avut cuvinte nu tocmai potrivite la adresa portarului Răzvan Ducan.

"Am fost nedrept cu Răzvan Ducan şi îmi pare rău. Aşa e la fotbal, te fură tensiunea meciului şi ajungi să spui lucruri pe care le regreţi după aceea. Răzvane, am greşit, scuze!”, a scris Grădinescu pe Facebook, cel care a comentat alături de Vlad Enăchescu partida câştigată de FCSB în Serbia, la loviturile de departajare.

“Haide, Ducane! De ce stai pe linia porţii? 5 goluri încasate, 3 dintre ele opera lui Ducan. Nu ne putem supăra pe el, are doar 19 ani, e la primul meci oficial pentru FCSB, a scos un gol într-o situaţie 1 contra 1. E un meci special, în condiţii speciale, cu nişte jucători speciali. Acum... nici noi n-avem vreo vină că Ducan a ales meseria asta de portar, chiar n-avem nicio vină. Mă întreb dacă nu era mai bine să fi jucat fără portar. Acum e prea târziu. De Ducan nu mai putem să spunem nimic, cu el sau fără el e acelaşi lucru. Ştiți de ce se bucură gazdele? Pentru că la penaltiuri, n-avem nicio şansă. Cu Ducan în poartă, treaba e rezolvată. Fără portar, nu era gol!”, a spus Grădinescu în timpul meciului, potrivit sport.ro.

Formaţia FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE