2020-10-20 05:44

ULTRASUL Cristi Dulca este noul ANTRENOR al Universității Cluj

 |  15:09
ULTRASUL Cristi Dulca este noul ANTRENOR al Universității Cluj

Oficialii Universităţii Cluj l-au demis pe Bogdan Lobonț după ratarea promovării în prima ligă, și au ajuns deja la un acord verbal cu un alt antrenor pentru a pregăti echipa în sezonul viitor al Ligii 2, având ca unic obiectiv, promovarea.

Conducerea grupării ardelene s-a orientat către ultimul antrenor care a promovat ”U” Cluj în Liga 1. Și anume Cristi Dulca. Fostul selecţioner al naţionalei de tineret şi-a dat acordul verbal, iar joi va parafa oficial, pentru a treia oară în cariera sa, contractul cu ”U” Cluj.

Antrenorul în vârstă de 46 de ani este recunoscut ca un suporter vechi al Universităţii Cluj, acesta luând loc de multe ori în mijlocul galeriei "șepcilor roșii" pentru a-și susține favoriții. Ultima data a făcut-o chiar în dubla de baraj cu Hermannstadt.

Cristian Dulca a mai pregătit în cariera sa, pe lângă naţionala de tineret,  pe ”U” Cluj, de două ori, în 2009-2010 şi 2012, pe Gaz Metan şi pe FC Vaslui, în Liga 1, pe Delta Tulcea şi pe Luceafărul Oradea, în Liga 2, şi pe Şirineasa/Energeticianul, în Liga a treia și a doua.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-06-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE