2021-04-20 19:35

Mircea Lucescu se implică direct în obținerea licenței pentru Dinamo

 |  17:20
Mircea Lucescu se implică direct în obținerea licenței pentru Dinamo

Mircea Lucescu nu lasă Dinamo la greu. Antrenorul român a perfectat un amical între echipa sa actuală, Dinamo Kiev, și marea sa iubire, Dinamo București, meci care va avea loc pe 27 martie la Kiev.

Banii strânşi din organizarea partidei vor fi folosiţi pentru plata licenţei pentru sezonul următor pentru gruparea bucureșteană. Dinamo traversează un moment extrem de greu financiar după ce clubul a fost preluat de spanioli, cei care nu au mai dat nici un semn de viață de mai multe săptămâni, echipa fiind susținută doar de fanii roș-albi din proiectul Doar Dinamo București.

“Meci de gală pentru DDB!

DINAMO KIEV - DINAMO BUCUREȘTI

Sâmbătă, 27 martie, 2021

Campania DDB pentru licenţă continuă cu PASUL 3!

În demersul nostru am fost sprijiniţi necondiţionat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB şi managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare.

Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi.

Amicalul DINAMO KIEV - DINAMO BUCUREŞTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul “OLIMPIC” din Kiev şi va reprezenta, practic:

PRIMUL MECI EUROPEAN PENTRU DDB

Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenţei pentru sezonul următor al clubului nostru.

Vom reveni în curând cu detalii despre ora de disputare, preţul biletelor, precum şi despre modalitatea de achiziţionare a lor.

ÎI MULŢUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roşu apă nu se face!”, este anunţul de pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE