2021-09-24 06:29

UEFA, decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul Universităţii Craiova

 |  14:04
UEFA, decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul Universităţii Craiova

Apelul şi decizia de suspendare a executării sancţiunii dictate împotriva echipei de fotbal Universitatea Craiova de a juca fără spectatori următoarele trei meciuri europene au fost respinse de către Comisia de Apel a UEFA, a anunţat, miercuri, clubul din Bănie pe pagina sa de Facebook. Astfel, tribunele vor fi populate joi seară doar de copii şi însoţitorii lor, într-un meci în care Universitatea Craiova întâlneşte în Bănie pe AEK Atena, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Liga Europa.

Oltenii precizează că ''toţi cei care şi-au achiziţionat pachete de bilete pentru meciurile cu AEK Atena şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe vor primi banii înapoi integral şi, în plus, vor avea biletul gratuit la meciul cu Sepsi. Returnarea banilor se poate face oricând în următoarele 30 de zile la magazinele oficiale ale Ştiinţei, precum şi la casele de bilete în cadrul programului zilnic. Cei care au achiziţionat bilete doar la meciul cu AEK Atena vor primi, de asemenea, banii înapoi''.

Clubul Universitatea Craiova a fost sancţionat luni să dispute trei meciuri cu porţile închise în cupele europene, luni, de către Comisia de Disciplină a UEFA, în urma incidentelor de la partida cu Honved Budapesta, sancţiunea pentru al treilea meci urmând să fie efectuată doar în cazul unei recidive într-o perioadă de probaţiune de doi ani. Clubul a fost amendat şi cu suma de 60.000 euro. Comisia de Disciplină a forului continental a găsit clubul vinovat de mai multe încălcări ale regulamentelor: aprinderea de torţe, aruncarea de obiecte, deficienţe de organizare, comportament rasist al spectatorilor, incidente provocate de spectatori.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE