2024-04-19 14:46

TRANSFER. Cine este noul număr 9 de la FCSB

 |  21:07
TRANSFER. Cine este noul număr 9 de la FCSB

FCSB a transferat joi seară un atacant de careu, în locul lui Sergiu Buș, vândut în Coreea de Sud. Croatul Ante Vukusic este atacantul dorit de mai mult timp la FCSB, însă din varii motive mutarea nu s-a realizat decât acum.

„Bine ai venit, Ante Vukušić! Dobrodošao, Ante Vukušić!FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Ante Vukušić, golgeterul primei ligi din Slovenia în sezonul trecut (26 goluri și 8 pase de gol pentru NK Olimpija Ljubljana în 35 de meciuri), care va evolua, începând cu acest sezon, pentru echipa noastră.Atacantul croat în vârstă de 29 de ani a efectuat deja vizita medicală și va purta tricoul cu numărul 9.Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în roș-albastru!”, se arată pe contul de instagram al FCSB.

„Am venit aici deoarece am fost atras de istoria glorioasă a clubului. Am avut și alte opțiuni, dar consider că FCSB este echipa perfectă pentru mine. Îmi doresc enorm să câștig titlul de campion, pe care l-am ratat anul trecut cu Olimpija Ljbuljana.Îmi place foarte mult tot ceea ce am găsit aici, de la condițiile de antrenament și până la oamenii din club. De asemenea, am vorbit cu mulți fotbaliști care au fost în România și toți mi-au vorbit la superlativ despre FCSB.Nu mi-a luat mai mult de două minute să accept oferta, așa că iată-mă aici! Voi face tot ce ține de mine pentru a mă pune în slujba echipei și sper să ne bucurăm de titlul de campioni la finalul acestui sezon”, a declarat ANTE VUKUŠIĆ, pentru www.fcsb.ro

CV

Ante Vukušić a început fotbalul la echipa Junak Sinj, de unde s-a transferat Hajduk Split. În 2012 s-a transferat în Italia, la Pescara, pentru care a evoluat un sezon și jumătate, fiind împrumutat în 2014, la Lausanne. În cariera sa a mai evoluat la Waasland-Beveren (Beglia), Greuther Furth (Germania), FK Tosno (Rusia), Olimpia Grudziadz (Polonia) și NK Krsko (Slovenia).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE