2021-01-20 05:51

SURPRIZĂ în Liga 1: Mircea Rednic devine antrenorul celor de la Viitorul Constanța

 |  21:55
SURPRIZĂ în Liga 1: Mircea Rednic devine antrenorul celor de la Viitorul Constanța

Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei FC Viitorul Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani şi 6 luni, a anuţat gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic este unul dintre cei mai apreciaţi tehniciani români, cucerind din această postură două titluri naţionale, cu Dinamo în 2007 şi cu Rapid în 2003. Are, de asemenea, în palmares, o Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).

Mircea Rednic a antrenat ultima dată formaţia Poli Iaşi, de care s-a despărţit în vară.

După 11 etape, FC Viitorul ocupă locul 7, cu 16 puncte, la un punct de UTA, de pe locul 6, de play-off.

FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

„Pe această cale, clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru munca depusă în perioada august – noiembrie 2020 şi le doreşte succes în proiectele lor viitoare. În cel mai scurt timp vă vom anunţa componenţa noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare”, a anunţat FC Viitorul.

Ruben de la Barrera a preluat echipa din Ovidiu la 7 august.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE