2024-04-25 16:49

Stoichiță a dezvăluit numele celor patru antrenori care se bat pe postul de SELECȚIONER. Negocieri surpriză

 |  17:32
Stoichiță a dezvăluit numele celor patru antrenori care se bat pe postul de SELECȚIONER. Negocieri surpriză

Directorul tehnic în cadrul FRF, Mihai Stoichiță, a declarat, joi, că, după refuzurile lui Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, federaţia a discutat cu trei dintre tehnicienii aflaţi pe lista pentru alegerea selecţionerului României: Adrian Mutu, Edward Iordănescu şi Ladislau Boloni. Un al patrulea antrenor care este și el pe listă e Victor Piţurcă, cu care se va discuta în următoarele zile. Stoichiță a menţionat că până de Sfântul Ion (n.r . 7 ianuarie 2022), România va avea selecţioner.

"După Comisia Tehnică, toţi membrii şi-au exprimat preferinţele pentru antrenor. Ursea nu este pe această listă. Da, rămân patru nume. Decizia se va lua după 1 ianuarie. Nu vrem să facem un spectacol din acest moment, vrem să fie totul civilizat. N-au fost prioritare discuţiile despre situaţia financiară, ci o analiză despre momentul în care suntem şi ce se poate face pentru viitor. Meciul următor e cel mai important la echipa naţională, pentru că nimeni n-are răbdare. Ce m-a bucurat în toate întâlnirile e că fiecare dintre ei îşi doreşte să fie selecţionerul echipei naţionale. Sunt dornici să preia această funcţie, cu riscurile de rigoare, pentru că nu trecem prin cel mai bun moment", a spus Mihai Stoichiţă la Digi Sport.

“Nu am discutat încă cu Pițurcă... când să vorbim cu el, de Revelion? Am vorbit cu ceilalți trei. Pe Boloni l-am simțit un om echilibrat, cu un CV impresionant, cu multă experiență în fotbalul european, care trebuie să redescopere fotbalul românesc. Toți trei, Adi, Edi, Loți, au chef de muncă, au optimism și realism în ceea ce privește situația echipei naționale. Nu e unul mai favorit decât altul. Cred că până de Sfântul Ion vom avea un selecționer. Nu cred că este o loterie alegerea selecționerului. Toți cu care am vorbit prezintă garanții pentru viitor, fiecare cu argumentele lui", a mai spus Mihai Stoichiță.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE