2022-07-02 07:14

Stadionul Giulești se inaugurează. În sfârșit. Prețurile biletelor la amicalul cu "frații" de la Poli Timișoara

 |  20:33
Stadionul Giulești se inaugurează. În sfârșit. Prețurile biletelor la amicalul cu "frații" de la Poli Timișoara

Stadionul Giulești se inaugurează. În sfârșit. FC Rapid a anunţat preţurile biletelor la meciul amical cu Poli Timişoara, programat la 26 martie, cu care va fi inaugurată arena vișiniilor.

"Noul stadion este pregătit să-i primească pe rapidişti, iar prima ocazie de a simţi din nou fiorul Giuleştiului este pe 26 martie, atunci când te poţi bucura de un spectacol total, alături de toţi membrii Familiei Rapid.

Pentru că au fost mereu alături de noi, toţi abonaţii clubului au prioritate la bilete, atât cei cu abonamente din sezonul regular, cât şi cei ce şi-au achiziţionat abonamente pentru Play-Out. Pentru a beneficia de reducere, metodele de achiziţie diferă, astfel:

Cei care au abonament doar pentru PLAY-OUT vor primi pe e-mail un link personalizat, în care trebuie să îşi introducă codul de bare de pe abonamentul din Play-Out.

Cei care au DOAR abonament pentru SEZONUL REGULAR, dar nu şi pentru Play-Out, pot beneficia de reducerea la bilete printr-o comandă pe bit.ly/biletegiulesti în care trebuie să adauge codul de bare de pe abonamentul din sezonul regular la secţiunea <Aveţi un cod de discount? Introduceţi-l mai jos>, din susul paginii.

De această reducere vor beneficia toţi abonaţii, până vineri, 18 martie, la ora 17.00. După aceasta oră, acestea se vor pune în vânzare către toţi suporterii, iar abonaţii ce nu au reuşit să achiziţioneze bilet cu reducere, o vor putea face la casa de bilete din Giuleşti, prezentând acolo codul de bare de pe abonament", se arată într-un comunicat al FC Rapid.

Preţurile biletelor pentru abonaţi sunt:

Peluza Nord: 30 RON;

Tribuna a II-a (central): 45 RON;

Tribuna a II-a (periferic): 40 RON;

Tribuna I (central): 50 RON;

Tribuna I (periferic): 45 RON; T

Tribuna 0: 90 RON

Preţurile fără reducere (pentru cei ce nu sunt abonaţi) sunt:

Peluza Nord: 45 RON;

Tribuna a II-a (central): 55 RON;

Tribuna a II-a (periferic): 50 RON;

Tribuna I (central): 60 RON;

Tribuna I (periferic): 55 RON;

Tribuna 0: 120 RON.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE