2021-12-06 20:38

Spectatori la DERBY-UL fără nicio miză!

 |  21:48
Spectatori la DERBY-UL fără nicio miză!

CFR Cluj a anunţat că meciul cu FCSB, ultimul din acest sezon, dar care nu mai are niciun fel de miză, va avea loc cu spectatori, în limita a 25 la sută din capacitatea arenei. Nu se vor comercializa alte bilete în afara celor destinate abonaţilor.

"Abonaţii din sezonul 2019-2020 vor primi un bilet gratuit pe baza cardului de abonat, în tribuna în care au avut abonament. Clubul CFR 1907 Cluj nu poate garanta că sectorul indicat pe tichet va coincide cu sectorul de pe cardul de abonament, din pricina măsurilor de prevenţie anti-COVID-19. De asemenea, toţi abonaţii vor primi încă un tichet gratuit, cu posibilitatea însă ca acesta să fie valabil în alt sector sau chiar altă tribună. Nu se vor comercializa alte bilete în afara celor destinate abonaţilor!

La ridicarea biletelor gratuite, suporterii trebuie să prezinte cardul de abonat (fizic, original) şi să ofere numele celor două persoane care vor fi prezente la meci, precum şi Codul Numeric Personal (CNP). Atenţie, biletele nu sunt transmisibile!

Toţi spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puţin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), în format fizic, listate.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE