2024-04-18 17:57

Sepsi, norocul Bursucului!

 |  23:34
Sepsi, norocul Bursucului!

CFR Cluj va disputa barajul pentru Conference League cu FC U Craiova, chiar dacă a pierdut pe teren propriu cu Farul Constanţa, cu 1-2 (1-1), echipa campionaă, aflată în vacanță, în etapa a 10-a (ultima) a play-off-ului Superligii.

CFR a deschis scorul prin Daniel Bîrligea (15), dar Louis Munteanu (42) a restabilit egalitatea în finalul primei reprize. Tot el putea aduce campioana în avantaj, dar a ratat un penalty (45), Simone Scuffet apărând şutul său. Lovitura de pedeapsă fusese acordată pentru henţ la Cristian Manea. Farul a reuşit să câştige, prin golul marcat de acelaşi Louis Munteanu (62 - penalty), după ce tot el fusese faultat în careu de Andrei Burcă.

CFR, care a avut o bară prin Nana Boateng (65), nu a reuşit nici măcar egalarea, deşi a dominat până la final. După fluierul final au urmat momente tensionate, cu jucătorii CFR-ului şi antrenorul Dan Petrescu pe teren, protestând, iar Andrei Burcă a primit cartonaş roşu.

De partea celalată, Universitatea Craiova nu a reuşit să profite de pasul greşit făcut de CFR Cluj, cedând lamentabil acasă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost înscris de Marius Ştefănescu (90+4), după un meci extrem de slab făcut de echipa antrenată de Eugen Neagoe. Universitatea avea nevoie de o victorie şi ca formaţia clujeană să nu câştige cu Farul pentru a juca barajul de Europa Conference League.

FC CFR 1907 Cluj - FC Farul Constanţa 1-2 (1-1), Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' - Cluj Napoca

Au marcat: Daniel Bîrligea (15), respectiv Louis Munteanu (42, 62 - penalty).

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei)

Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-1 (0-0), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova

A marcat: Marius Ştefănescu (90+4).

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Alexandru Vodă (Alba Iulia); al patrulea oficial: Ionuţ Coza (Cernica)

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE