2021-09-24 05:18

Se mai joacă derby-ul CRAIOVA – FCSB? Oficialii olteni au dat răspunsul

 |  13:34
Se mai joacă derby-ul CRAIOVA – FCSB? Oficialii olteni au dat răspunsul

Preşedintele clubului CSU Craiova, Marcel Popescu, a declarat că formaţia din Bănie a decis să nu solicite LPF amânarea meciului cu FCSB, programat în această seară, de la ora 21.00, în etapa a XII-a a Ligii I.

Deşi au fost bulversaţi total de vestea din această dimineaţă, şi chiar s-a pus problema ca disputa să fie amânată din această cauză, s-a decis ca, în memoria celui care a fost Ilie Balaci, partida să aibă loc la data şi ora stabilită.

"Am decis să nu cerem amânarea meciului. El se va juca, pentru că 30.000 de oameni vor să fie împreună după această veste care ne-a dat peste cap. Pentru el trebuie să fim împreună. Nu ne-am gândit nicio clipă să cerem amânarea meciului. Am fost 2-3 ore în care am fost bulversaţi, dar acum suntem convinşi că ar fi fost şi dorinţa lui Ilie să se joace. Va fi un meci cu inima îndoliată, dar jucăm pentru el", a declarat Popescu la Digisport.

Banderole negre

Meciurile rămase de disputat din etapa a 12-a vor fi precedate de momente de reculegere în memoria lui Ilie Balaci, iar sportivii vor purta în semn de omagiu banderole negre, a anunţat LPF. "Memoria celui care a fost Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, va fi cinstită pe toate stadioanele Ligii 1 Betano. Meciurile rămase de disputat din etapa a 12-a vor fi precedate de momente de reculegere, iar sportivii vor purta în semn de omagiu banderole negre", a anunţat LPF.

De asemenea, în memoria fostului mare internaţional român, Ilie Balaci, în perioada 21-29 octombrie, la toate partidele organizate de Federaţia Română de Fotbal se va ţine un moment de reculegere.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE