2024-04-19 21:27

S-a amânat debutul lui Bratu la cârma naționalei de tineret. Amicalul cu Anglia a fost ANULAT

 |  18:02
S-a amânat debutul lui Bratu la cârma naționalei de tineret. Amicalul cu Anglia a fost ANULAT

Partida-test pe care naţională de tineret a României urma să o joace vineri, la Bucureşti, cu reprezentativa similară a Angliei a fost anulată din cauza apariției a două cazuri de Covid-19 în lotul britanicilor.

"Amicalul cu Anglia a fost anulat după apariţia a două cazuri pozitive în tabăra englezilor. Partida România U21 - Anglia U21, programată vineri, 3 septembrie, pe stadionul Steaua, nu se va mai disputa. Meciul a fost anulat după ce în delegaţia englezilor au fost depistate două cazuri pozitive la testarea Covid-19 premergătoare deplasării în România", se arată pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Echipa naţională U-21 a României, urma să întâlnească, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua din Capitală, selecţionata similară a Angliei într-o partidă amicală, care consemna cu această ocazie și debutul selecţionerului Florin Bratu. Astfel, naţionala Under-21 va disputa doar unul dintre meciurile programate, pe 7 septembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari, cu reprezentativa de tineret a Georgiei.

România şi Georgia vor găzdui împreună turneul final al Campionatului European Under-21 din 2023, cele două echipe fiind calificate automat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE