2024-04-24 04:04

Rapidiștii se sfâșie între ei: “E lipsă totală de colegialitate, dar e specifică lui”

 |  12:00
Rapidiștii se sfâșie între ei: “E lipsă totală de colegialitate, dar e specifică lui”

Fostul antrenor al Rapidului Nicolae Grigore l-a criticat în termeni duri pe Marius Şumudică, despre care a spus că dă dovadă de lipsă de colegialitate, prin faptul că pune presiune pe tehnicienii unor echipe la care doreşte să ajungă.

"Fie că a fost vorba de CFR, fie că a fost vorba de FCSB, Dinamo, de echipa naţională, el întotdeauna a ştiut ce trebuie făcut. El întotdeauna a venit la televizor şi a spus ce trebuie făcut la FCSB, Dinamo, CFR, la oricare dintre aceste echipă. Ce a făcut săptmâna aceasta... Ştiu că a fost o presiune uriaşă. Nu vreau să comentez despre Miţă (n.r. - Mihai Iosif), pentru că nu am toate elementele. Dar presiunea pe care a spus-o Şumudică în săptămâna aceasta, eu am trăit-o pe pielea mea. E foarte urât ce a făcut, e o lipsă totală de colegialitate, dar e specifică lui. Eu cred că mai degrabă Niculae este ţinta decât Iosif (n.r. scandărilor suporterilor, ). Am recunoscut această presiune pe care mie mi-au pus-o atunci, aducânu-l pe Şumudică şi cerând ca Şumudică să vină în vestiar. Să facă ce? Eu nu am acceptat. Ce să spună? Jucaţi aşa, faceţi aşa şi eu stăteam la uşă?", a declarat Grigore, la Digi Sport, cel care a condus Rapidul ca antrenor principal în Liga a II-a, între 1 decembrie 2020 şi 14 martie 2021, după ce anterior fusese secundul lui Daniel Pancu pe banca giuleştenilor.

Tehnicianul Marius Şumudică, liber de contract ca urmare a despărţirii de Yeni Malatyaspor, aproape că s-a propus antrenor la Rapid, prin afirmaţiile sale, în această săptămână, el fiind prezent în tribune la derby-ul de sâmbătă seară cu Dinamo.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE