2022-08-13 22:10

RAPID. Nu a fost Ben Arfa, ci Alex Ioniță II!

 |  16:31
RAPID. Nu a fost Ben Arfa, ci Alex Ioniță II!

Alexandru Ioniţă II a revenit la clubul ce l-a crescut, acesta semnând un contract pe trei ani cu Rapid Bucureşti. Mijlocașul de 26 de ani nu a mai jucat în ultimul an din cauza suspendării primite pentru dopaj. Pe de altă parte, în ultima vreme s-a zvonit că celebrul jucător francez Hatem Ben Arfa, fost la Bordeaux, ar putea veni în Giulești, însă mutarea nu s-a mai perfectat, deoarece fotbalistul are oferte mult mai avantajoase din alte zări.

„Am jucat de la 6 ani la Rapid, pentru Rapid m-am apucat de fotbal, tatăl meu e rapidist şi mi-am dorit foarte mult să joc pentru Rapid. A fost o perioadă foarte frumoasă, asta mi-am dorit şi totul a venit de la sine. Sper să facem o figură foarte bună şi de la anul să ne propunem obiective măreţe. Suporterii să aibă încredere în echipă, să ne susţină la fiecare meci, ca şi până acum”, a spus Ioniţă pentru fcrapid.ro.

În vârstă de 26 de ani, Alex a jucat ultima dată pentru Rapid la finalul lui 2013, acesta transferându-se atunci la Astra Giurgiu, formaţie la care a obţinut titlul de campion, în 2016. Ulterior, ela fost achiziţionat de CFR Cluj, cu care a câştigat alte două trofee de campion al României.

Clujenii l-au împrumutat la CSU Craiova şi Astra Giurgiu în sezonul 2019/2020, iar în ultima stagiune a evoluat în două partide pentru giurgiuveni.

Ioniţă II a evoluat un meci pentru echipa naţională mare a României, în 2017, într-un joc amical împotriva Kazahstanului (3-1)., informează site-ul oficial al giuleştenilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE