2024-04-16 15:48

Problemele continua la Real Madrid. Zidane, infectat cu noul coronavirus

 |  14:48
Problemele continua la Real Madrid. Zidane, infectat cu noul coronavirus

Veștile proaste dinspre Real Madrid continua, după seria de rezultate jenante din ultimul timp, totul culminând cu eliminarea din Cupa Regelui în fața modestei divizionare a treia, Alcoyano. Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, este infectat cu noul coronavirus, a anunţat, vineri, campioana Spaniei.

''Real Madrid CF anunţă că antrenorul său Zinedine Zidane a avut un rezultat pozitiv la COVID-19'', se arată în comunicat.

Zizou a intrat deja în izolare la domiciliu și astfel nu se va afla astfel pe banca Realului la meciul de sâmbătă de la Vitoria, cu Deportivo Alaves, acolo unde echipa va fi condusă de pe banca tehnică de secundul David Bettoni.

Zinedine Zidane a mai intrat în izolare, pe 7 ianuarie, după ce a intrat în contact cu o persoană pozitivă la Covid-19, înaintea meciului cu Osasuna. Tehnicianul a efectuat un nou test PCR, care a avut un rezultat negativ, iar liga spaniolă l-a autorizat pe 8 ianuarie să facă deplasarea la Pamplona alături de jucătorii săi.

După 19 etape, Real se află pe locul al doilea în clasament, cu 37 puncte (18 jocuri), după Atletico Madrid, 44 puncte (17 jocuri), dar înaintea marii rivale FC Barcelona, 34 puncte (18 j).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE