2024-04-25 17:02

Probleme pentru Răzvan Marin la Cagliari

 |  15:41
Probleme pentru Răzvan Marin la Cagliari

Conducerea clubului italian Cagliari, la care joacă mijlocaşul Răzvan Marin, l-a demis din cauza rezultatelor slabe pe antrenorul Eusebio Di Francesco. Decizia sigur îl va afecta indirect pe internaționalul nostru, deoarece el a fost transferat pe baza bunei prietenii pe care Di Francesco o are cu impresarul jucătorului român. Drept dovadă, Marin a fost titular de drept la Cagliari până în acest moment.

''Cagliari Calcio s-a despărţit de antrenorul principal Eusebio Di Francesco. De asemenea, clubul s-a separat şi de secunzii Francesco Calzona, Stefano Romano şi Giancarlo Marini, de antrenorul de fitness Nicandro Vizoco şi de psihologul Gianmaria Palumbo'', se arată în comunicat.

Cagliari nu au mai câştigat în Serie A din 7 noiembrie (2-0 cu Sampdoria) şi au ajuns la 16 meciuri consecutive fără victorie în campionat, dintre care 5 egaluri şi 11 eşecuri, iar în ultimele şapte etape echipa a marcat un singur gol.

În clasament, Cagliari se află pe locul 18, primul sub linia retrogradării, cu 15 puncte, după 23 de etape. Parma este pe 19 (14 puncte), iar Crotone e ultima (12 puncte).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE