2021-09-24 05:51

Presiune totală pe MANGIA. Cine va fi numit director tehnic la CSU Craiova

 |  16:43
Presiune totală pe MANGIA. Cine va fi numit director tehnic la CSU Craiova

Oficialii lui CSU Craiova vor numi în următoarele zile un nou manager general la echipă. Mutarea pare la prima vedere că va ajuta formaţia din Bănie ca să iasă din impas şi să reintre în lupta pentru titlu, mai ales că persoana cu pricina are o experinţă vastă şi, în plus, a adus ultimul campionat în vitrina grupării din Bănie, în sezonul 1990/1991.

Da, este vorba de Sorin Cârţu, fosta mare glorie, care teoretic vine să dea o mână de ajutor, scrie digisport.ro. Însă, venirea lui Sorinaccio confirmă faptul că oficialii craioveni vor să pună astfel presiune pe Devis Mangia.

Cârţu revine după aproape patru ani la formaţia olteană. El a antrenat în sezonul 2014-2015 echipa din Bănie, alături de Emil Săndoi, dar curios, el plecase nu în cele mai bune condiţii. "Oricum nici nu prea mă mai înţelegeam cu cei din conducere. Asta am observat eu, iar până la urmă am decis să fac un pas în spate. Mai mult, nici situaţia financiară nu prea mai este aşa de roz la echipă, iar cînd o să se facă stadionul nou, nu văd eu ce patron este dispus să plătească o chirie de meci de vreo 6.000-10.000 de euro”, a spus Cîrţu la acea vreme.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-03-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE