2021-09-24 05:17

Presiune mare pe Pițurcă: “Dacă vom pierde cu Clinceni va fi catastrofă”

 |  15:52
Presiune mare pe Pițurcă: “Dacă vom pierde cu Clinceni va fi catastrofă”

Antrenorul Universității Craiova, Victor Piţurcă, a declarat că nu concepe de la elevii săi un alt deznodămând decât victoria în fața Academicii Clinceni, pentru a-şi reveni psihic după eşecul clar din confruntarea cu campioana CFR Cluj.

“N-am avut o săptămână bună, dar asta e viaţa în fotbal. Am pierdut până la urmă contra echipei campioane. Deja e de domeniul trecutului. Meciul cu Clinceni a devenit foarte important pentru noi, pentru că avem nevoie de cele trei puncte puse în joc şi eu sper să putem să le obţinem. Toţi jucătorii sunt valizi. Koljic face o parte din antrenament cu noi, cealaltă încă singur. Sper să câştigăm meciul cu Clinceni să revenim puţin din punct de vedere psihic. I-am simţit şi pe băieţi mai supăraţi. Urmează meciul de Cupă, la fel de important pentru noi, şi apoi meciul cu Dinamo, care se va juca pe noul teren. Suntem favoriţi cu Clinceni, dar meciul va fi dificil. Este un joc deosebit de periculos. Dacă vom câştiga toată lumea va spune că a fost normal, dacă vom pierde că va fi catastrofă. Şi cred că ar fi pentru noi dacă am pierde meciul, dar este posibil orice. Clinceniul joacă fotbal”, a spus Piţurcă.

Universitatea Craiova va întâlni Academica Clinceni, duminică, în deplasare, de la ora 15.00, în etapa a XIV-a a Ligii I.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE