2024-04-20 14:44

Președintele roș-albilor, Dorin Șerdean: “Dinamo va trăi”. Întrebarea este cum și cât va mai trăi?

 |  19:11
Președintele roș-albilor, Dorin Șerdean: “Dinamo va trăi”. Întrebarea este cum și cât va mai trăi?

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Dorin Şerdean, i-a asigurat, luni, pe suporterii dinamovişti că echipa lor favorită va trăi, iar clubul nu este în pericol de faliment. Afirmațiile oficialului vin după ce echipa a pierdut ultimele patru meciuri, restanțele jucătorilor nu au fost achitate în totalitate, iar personalul din conducere și cel auxiliar, dar și antrenorii nu și-au primit până acum salariile. În plus, sunt alte datorii enorme la club către ANAF și alți terți care nu au fost achitate, iar din această cauză la club este o tensiune și o incertitudine de nedescris.

"Mergem înainte, nu ne poate opri o înfrângere. (n.r.  cu Cosmin Contra?) Bineînţeles! Antrenorul acesta, care a fost un antrenor al echipei naţionale, este respectat de toată suflarea dinamovistă şi a venit aici pentru că avea credit deja şi îl are. O să vină şi rezultatele. Acţionarii spanioli au cumpărat un club cu mari probleme, foarte mari probleme, cu datorii foarte mari. Vorbim de datorii de aproape patru milioane de euro şi le ştiam. Hai să nu uităm aşa uşor lucrurile acestea! Clubul aceste avea probleme dinainte şi nu sunt probleme create de acţionarii spanioli, sunt probleme create de... nu vreau să dau nume sau entităţi, erau dinainte şi se ştiu. Să avem înţelegere şi răbdare pentru că situaţie nu este aşa de uşor de rezolvat cum cred unii. Pe hârtie se poate rezolva de azi pe mâine, în realitate nu se poate rezolva. Acum, lucrurile sunt pe un făgaş normal, normal în situaţia noastră însemnă că mai sunt probleme. La un club de fotbal şi când e bine mai sunt probleme. La noi nu a fost bine. Sunt litigii pe care clubul le avea cu jucători mai vechi, sunt litigii care au trebuit achitate, Nistor, Uhrin, Mihalcea. Mai sunt cazuri. Lucrurile evoluează în parametrii normali. Din păcate, normalul în situaţia noastră e mai greu decât la alte cluburi. În fiecre zi care trece rămân mai puţine probleme şi asta ne bucură. Un club de fotbal, în situaţia în care a fost Dinamo, necesită puţin timp pentru a pune lucrurile la timp. Să nu venim cu declaraţii din acestea, foarte abrupte, să vorbim despre investitori, să vorbim de dezastru, de faliment. Nu, nu, falimentul era la un pas înainte de a venii aceşti investitori. Falimentul era înainte şi era în dulap. Să nu uite acest lucru niciun suporter dinamovist. Sunt oameni care au venit şi au investit bani aici, fără să cunoască acest club, fără să fi păşit vreodată în România şi cred că merită mai multă încredere şi mai mult respect. Acestea sunt lucruri care îi deranjează pe spanioli şi au dreptate din acest punct de vedere. Decizia cu tricourile (n.r. - de a îndepărta sigla DDB) nu a fost la mine. Nu este corect să fiu acuzat de o decizie a acţionarului majoritar. Un lucru pot să garantez, Dinamo va trăi şi acesta este cel mai important mesaj, pentru că Dinamo a fost într-adevăr o perioadă destul de lungă, în ultimii un an şi jumătate, doi ani, în ultimele şase, şapte luni, a fost într-o situaţie foarte grea, dezastruoasă. Nu mai suntem în aceeaşi situaţie. Deci Dinamo va trăi, de asta sunt sigur", a declarat Şerdean, la Digi Sport.

Pe 13 august, clubul Dinamo a fost preluat de fondul de investiții Benel International, fond reprezentat de spaniolul Pablo Cortacero.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE