2024-04-19 04:36

Preliminarii CM: România a reușit un EGAL cu Macedonia de Nord

 |  23:47
Preliminarii CM: România a reușit un EGAL cu Macedonia de Nord

Macedonia de Nord și România au remizat, miercuri, la Skopje, scor 0-0, într-un meci disputat în cadrul Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi putea obține a treia victorie consecutivă în luna septembrie, după 2-0 în Islanda și 2-0 acasă cu Liechtenstein.

La capătul unui meci încrâncenat, fără mari ocazii de gol, Macedonia de Nord și România au încheiat la egalitate, 0-0.

Clasamentul Grupei J: 1. Germania – 15 puncte, 2. Armenia – 11 puncte, 3. România – 10 puncte, 4. Macedonia de Nord – 9 puncte, 5. Islanda – 4 puncte, 6. Liechtenstein – 1 punct.

Extrem de important, ca detaliu de regulament, primul criteriu în caz de egalitate de puncte este golaverajul general, Armenia fiind dezavantajată de eșecul la scor (0-6) suferit în Germania. La acest capitol, România are atuul că va juca ultimul meci contra echipei din Liechtenstein, având posibilitatea să forțeze înscrierea numărului de goluri necesar.

Dacă echipa de pe locul 1 se califică direct la Mondiale, naționala de pe locul secund va intra într-un play-off la care vor participa 12 formații. În sistem eliminatoriu (două runde), doar trei dintre acestea vor obține biletele pentru turneul final din Qatar.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE