2021-09-24 07:12

Pe ce PERIOADĂ a semnat Papură și ce OBIECTIV are cu Craiova

 |  13:57
Pe ce PERIOADĂ a semnat Papură și ce OBIECTIV are cu Craiova

Noul antrenor al echipei CSU Craiova, Corneliu Papură, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului. Practic, un contract de interimar, care ar cuprinde cel mai probabil numai șase meciuri, cinci în Liga 1, și unul în Cupă, returul cu Viitorul de la Ovidiu, unde trupa din Bănie pornește cu șansa a doua după ce a cedat acasă cu 2-1.

Obiectivele sale ar fi să reușească minunea în Cupă și să mențină echipa pe ultima treaptă a podiumului în acest sezon, care duce sigur în cupele europene, poziție amenințată serios tot de Viitorul.

"Destinul a făcut să fiu din nou alături de Sorin Cîrţu. Sper să fie de bun augur. Am semnat până la finalul sezonului, indiferent ce se va întâmpla. În principiu, obiectivul este să rămânem pe locul 3. Acum mă gândesc să fac tot ce depinde de mine să câştigăm meciul cu Astra. Potenţialul echipei este mai mult decât locul 3. Am avut o relaţie normală cu domnul Mangia. În fotbal, totul se întâmplă foarte repede, totul depinde de momente. Dar îmi plac astfel de momente, nimic nu este uşor, mereu e loc de mai bine", a declarat Papură.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-04-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE