2024-04-26 01:58

Ondrasek a debutat la FCSB+împrumut surprinzător pentru Dragoș Nedelcu

 |  21:02
Ondrasek a debutat la FCSB+împrumut surprinzător pentru Dragoș Nedelcu

FCSB s-a impus miercuri după-amiază cu 1-0 în meciul amical disputat împotriva nou-promovatei CS Mioveni. Unicul gol a fost înscris în minutul 86 de Cristian Dumitru, intrat în repriza secundă în locul lui Octavian Popescu.

În această partidă a debutat și noul atacant al FCSB, Zdenek Ondrasek. Acesta l-a înlocuit, în a doua parte a meciului, pe Florin Tănase.

Dinu Todoran a folosit următoarea formulă de echipă: Vlad - Haruţ, Al. Creţu, Vucur, Radunovici - Cristea - Ov. Popescu, Olaru - Moruţan, Tănase, Oct. Popescu.

Imediat după pauză, locurile lui Vlad, Radunovici, Vucur şi Haruţ au fost luate de Straton, Cordea, Perianu şi V. Creţu. De asemenea, în minutul 60 au intrat pe teren şi Dumitru, Stoica, Vînă, Musi şi Ondrasek.

Următorul meci amical al FCSB se va disputa vineri seară, de la ora 19.30, la Buzău, pe terenul celor de la Gloria.

Totodată, Gigi Becali a decis să-l dea împrumut pe Dragoș Nedelcu, jucător pe care a plătit peste două milioane de euro și care a stat mai mult accidentat. Destinația mijlocașului convocat la lot pentru Olimpiada de la Tokyo este una total suprinzătoare. El va merge în Cipru, campionat mult sub cel românesc.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE