2021-09-24 07:08

OFICIAL. Universitatea Craiova - Dinamo se joacă Severin

 |  13:57
OFICIAL. Universitatea Craiova - Dinamo se joacă Severin

Universitatea Craiova a anunțat pe pagina oficială de Facebook că derby-ul cu Dinamo se va juca la Severin, din cauza faptului că gazonul de pe "Ion Oblemenco" nu poate fi montat în timp util, mai ales că în următoarele zile în țara noastră se anunță ploi și răcirea vremii.

"Cu „câinii” la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicați, meciul cu Dinamo București este practic imposibil să se desfășoare pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Astfel, pentru a pregăti cum trebuie organizarea meciului, clubul Universitatea Craiova face următoarele precizări:

- Abonații și suporterii care au achiziționat deja bilete sunt așteptați oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitații într-un loc similar din Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin. Cei care au achiziționat deja bilete pot opta și pentru varianta în care li se returnează banii. 

- Abonații clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri", se arată într-un comunicat remis de Universitea Craiova.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-10-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE