2020-10-23 14:00

OFICIAL. Straton a tradat DINAMO și a semnat cu marea rivală FCSB

 |  11:00
OFICIAL. Straton a tradat DINAMO și a semnat cu marea rivală FCSB

Cătălin Straton, portarul în vârstă de 30 de ani, a trădat pe Dinamo și a semnat cu marea rivală FCSB. Cosmin Contra l-a anunțat acum o săptămână pe goalkeeper că nu îl mai dorește în lot, iar Straton și-a reziliat contract, care expira în vara anului viitor. În această dimineață, clubul din Ștefan cel Mare a făcut anunțul tranaferul portarului la FCSB.

„OFICIAL. Cătălin Straton la FCSB

București, 19 septembrie 2020. FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul definitiv al portarului Cătălin George Straton la FCSB.La Dinamo din vara anului trecut, Cătălin Straton a apărat 16 meciuri în tricoul echipei din Ștefan cel Mare, 12 în Liga 1 și 4 în Cupa României.Clubul nostru îi mulțumește lui Cătălin Straton pentru evoluțiile în poarta dinamoviștilor!

6 este numărul echipelor la care a evoluat portarul Cătălin Straton în carieră: Rapid București, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timișoara, Dunărea Călărași și Dinamo București.

2 penalty-uri a apărat Cătălin Straton într-un singur meci, Academica Clinceni vs Dinamo București, scor 1-3 în sezonul trecut.

31 de ani va împlini Cătălin Straton peste câteva săptămâni, pe 9 octombrie”, se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE