2021-06-25 06:57

Oferta lui Manchester City pentru Leo Messi: trei jucători+100 de milioane de euro

 |  14:28
Oferta lui Manchester City pentru Leo Messi: trei jucători+100 de milioane de euro

Manchester City face prima ofertă pentru transferul atacantului Lionel Messi de la FC Barcelona. Englezii sunt dispuși 100 de milioane de euro și trei jucători, doi dintre ei titulari în formula gândită de Pep guardiola

City este gata să-i cedeze pe Bernardo Silva, Gabriel Jesus şi Eric Garcia. Dacă ar fi acceptată, mutarea ar permite grupării antrenate de Pep Guardiola să se încadreze în termenii regulamentului fair-play-ului financiar.

Atacantul argentinian Lionel Messi a transmis, marţi, conducerii FC Barcelona că vrea să plece de la echipă. Messi mai are un an de contract cu FC Barcelona şi înţelegerea lui are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. O altă clauză îi permitea jucătorului de 33 de ani ruperea unilaterală a contractului, dar a expirat la începutul lunii iunie.

Lionel Messi a sosit la Barcelona în 2000, la vârsta de 13 ani, şi a trecut prin toate categoriile de vârstă la unul dintre cele mai prestigioase cluburi din lume pentru a deveni o legendă cu şase trofee Balonul de Aur.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE