2020-10-20 12:03

Numire ciudată la Viitorul. Un ANTRENOR fără experiență va pregăti echipa lui HAGI

 |  16:47
Numire ciudată la Viitorul. Un ANTRENOR fără experiență va pregăti echipa lui HAGI

Necunoscutul tehnician spaniol Ruben de la Barrera Fernandez a semnat, în prezenţa lui Gheorghe Hagi, a preşedintelui clubului Gheorghe Popescu şi a directorului sportiv Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani cu Viitorul.

Ibericul, un antrenor cu experiență aproape nulă în această meserie, va fi ajutat de trei colaboratori, conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado.

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formaţiei Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 - noiembrie 2019, precum şi antrenor secund la Real Sociedad.

”Sunt bucuros pentu că fac parte dintr-o echipă care are o filosofie şi o strategie marcate de a dat în continuare încredere tuturor jucătorilor din cadrul Academiei Hagi, precum şi tinerilor din ţară care doresc să facă parte din acest proiect.

Suntem conştienţi unde ne aflăm şi avem responsabilitatea şi motivaţia de a continua dezvoltarea şi producerea fotbaliştilor de nivel european.

Obiectivul este clar: pe de o parte, de a continua dezvoltarea jucătorilor din cadrul Academiei şi, pe de altă parte, de a genera o atmosferă pozitivă, care să ne permită să ne dezvoltăm cât mai repede o mentalitate de a îmbunătăţi filosofia pe care o avem. Contăm pe suportul conducerii şi cred că vor fi cele mai bune condiţii de a realiza ce ne propunem pentru noul sezon”, a declarat Ruben de la Barrera la prezentarea oficială la Viitorul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE