2021-09-24 06:11

Nu lui Mangia îi este recunoscător Mitriţă. Ce antrenor este MENTORUL vedetei din Bănie

 |  16:53
Nu lui Mangia îi este recunoscător Mitriţă. Ce antrenor este MENTORUL vedetei din Bănie

Mijlocaşul Alexandru Mitriţă a nominalizat antrenorul care l-a ajutat cel mai mult până acum în cariera. Chiar dacă de la plecarea sa de la Viitorul Constanţa au trecut ani buni de zile, Mitriţă consideră că Gheorghe Hagi este adevăratul său mentor, omul care l-a ajutat enorm ca să ajungă la nivelul la care a ajuns în momentul de faţă.

„Domnul Hagi m-a ajutat foarte mult, apoi este domnul Mangia, de la Craiova, care mă ajută în continuare şi domnul Rotaru, care m-a susţinut în toată perioada de când sunt la Craiova şi care m-a ajutat să mă întorc în ţară. Până acum nu pot să spun că am realizat foarte multe, am câştigat doar o cupă cu Craiova. Pe viitor nu m-am gândit, vreau să o iau pas cu pas şi vom vedea unde sunt, ce am realizat şi ce voi face”, a declarat căpitanul echipei CSU Craiova într-un interviu acordat pentru frftv.

Pe de altă parte, Mitriţă a promis că primul gol pe care îl va marca la echipa naţională îl va dedica fostului mare jucător craiovean Ilie Balaci, decedat luna trecută: „Când am fost în Italia a fost cea mai dificilă perioadă a mea, nu m-am acomodat. Când m-am întors în ţară pot spune că mi-am revenit. Când am îmbrăcat prima oară tricoul naţionalei am fost foarte emoţionat. Primul gol pe care îl voi înscrie pentru naţionala îl voi dedica domnului Balaci”.  

Alexandru Mitriţă face parte din lotul convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru partidele cu Lituania şi Muntenegru din cadrul Ligii Naţiunilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE