2023-06-02 05:31

Noul acționar Dan Șucu anunță BUGET de titlu pentru Rapid

 |  15:03
Noul acționar Dan Șucu anunță BUGET de titlu pentru Rapid

Patronul Mobexpert, Dan Şucu, noul acţionar al Rapidului, a anunţat, miercuri, despre bugetul clubului în noul sezon, unul care poate rivaliza cu lupta la titlu, dar şi despre alte investiţii pe cere și le propune la gruparea giuleșteană.

“Ce ne dorim este să reuşim să construim un club care să îşi respecte fanii, să îşi respecte jucătorii şi angajaţii şi să respecte societatea în care trăim, să se comporte fiscal ireproşabil, să fie profitabil şi să fie în acelaşi timp câştigător. Mulţi dintre dumneavoastră aţi putea spune că aşa ceva nu se poate şi nu există. Şi el va exista. Pentru că există seriozitate. Cum o vom face? Sunt două planuri, este planul sportiv pe care Nico îl realizează împreună cu antrenorii şi cu jucătorii pe baza bugetelor pe care le discută împreună cu proprietarii şi există planul organizaţional. Sunt două competiţii în Liga 1, nu e doar competiţia pe care o vedem la televizor, cea sportivă. Există şi competiţia organizatorică în spate. Nu sunt implicat în competiţia sportivă în niciun fel şi nu intenţionez să mă implic, n-am competenţe în care să pot ajuta cu ceva. Dar în partea organizatorică cam asta fac de vreo 25 de ani. Asta vom face. Ce vom face? Linii de business clare, responsabilităţi clare, obiective  clare, bugete... Anul acesta vom avea la dispoziţia echipei şi a clubului ca buget în jur de 7 milioane de euro. Nico trebuie să aibă un traseu foarte clar, în care să ştie ce are anul ăsta, ce are în viitor şi ce are anul următor. Anul ăsta are 7, anul viitor va avea 10, anul următor va avea 14. Şi până la 24 mai e puţin”, a spus Dan Șucu, citat de News.ro.

Acesta a subliniat că Rapid nu vrea să intre în nici o legătură cu statul: “Nu dorim niciun ban din partea niciunei primării, niciun ban din partea niciunui minister, ne vom plăti toate taxele în conformitate, ireproşabil din punct de vedere fiscal. Anul viitor sperăm la venituri 6 milioane spre 7 şi cheltuieli echivalente. Nu are ce căuta banul public în fotbal. Banul public este binevenit în cel mai bun caz în zona de sport de masă. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ne interesează şi modul cum ajungem acolo”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE