2022-01-28 04:43

Mirel Rădoi le atrage atenția tricolorilor: “Liechtenstein pare o victimă sigură, să fim atenți”

 |  13:32
Mirel Rădoi le atrage atenția tricolorilor: “Liechtenstein pare o victimă sigură, să fim atenți”

Mirel Rădoi atrage atenția asupra reprezentativei din Liechtenstein, care “pe hârtie” pare victimă sigură, însă selecțțioenrul tricolorilor crede că partida va fi una extrem de dificilă, dacă nu va fi tratattă serios de către elevii săi. Adversarii au cedat extreme de greu acum câteva zile împotriva puternicei naționale a Germaniei, scor 0-2. Naţionala României întâlneşte Liechtenstein, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022.

"Dacă ne luăm după câteva rezultate reuşite de ei, meciuri pierdute doar cu 0-1 sau 0-2, cred că ne poate aştepta un joc dificil. Va trebui să fim atenţi. Să sperăm că nu vom avea emoţii. Nu simt presiune pe mine. Vom vedea după această partidă ce va fi. Nu mă gândesc deloc la partida cu Macedonia de Nord, ci doar la meciul de duminică. Pentru multă lume pare o partidă uşoară. Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi.  Nu vreau să vorbesc despre următoarea partidă sau despre câte puncte vom face. Am văzut că se pot pierde puncte aproape la fiecare etapă. Liechtenstein are unele zone libere unde putem iniţia atacul. Acolo trebuie să aducem jucători care să paseze mingea repede. Lupta pentru locul doi este echilibrată, se dă între România, Macedonia, Armenia, Islanda... Deşi eu cred că Islanda după ce a pierdut cu noi a ieşit din calcule pentru locul doi", a declarat Rădoi, într-o conferinţă de presă.

El a vorbit şi despre schimbarea de generaţii de la naţională. "Nu a fost un obiectiv clar să renunţăm la jucătorii cu experienţă şi să aducem cât mai mulţi jucători tineri. Oricum, o schimbare de generaţii trebuia făcută cu mine sau cu altcineva. Dar la fel, pe noi nu ne interesează vârsta, echipa, numele. Dacă sunt jucători peste 30 de ani şi au evoluţii bune, vor fi prezenţi. Asta depinde doar de evoluţia lor la club şi de ceea ce vor face când vor fi selecţionaţi. Nu se pune ca noi să fi zis că jucătorii care au peste o anumită vârstă, să nu vină la echipa naţională”, a mai spus Mirel Rădoi, citat de News.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE