2024-04-19 20:47

Ministrul Sănătății și cel al Sportului discută REVENIREA suporterilor pe stadioane

 |  20:01
Ministrul Sănătății și cel al Sportului discută REVENIREA suporterilor pe stadioane

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a avut, luni, o întâlnire cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în scopul elaborării şi emiterii unui nou ordin comun care să reglementeze condiţiile revenirii spectatorilor la competiţiile sportive.

La sediul Ministerului Sănătății a avut loc astăzi o întâlnire la care au participat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, alături de subsecretarul de stat Cristian Ghiță, în scopul elaborării și emiterii unui nou ordin comun al celor două ministere.

Au fost analizate și dezbătute teme precum: Posibilitatea implementării unor proceduri mai rapide și mai puțin costisitoare pentru testarea sportivilor, necesitatea de a crea un cadru clar pentru revenirea spectatorilor la competițiile sportive, strict reglementat, astfel încât sănătatea participanților să nu fie pusă în pericol, precum și condițiile în care vom putea avea spectatori în tribune la meciurile din cadrul EURO 2020. De asemenea, s-a prezentat o informare asupra stadiului în care se află procesul de vaccinare a sportivilor din loturile naționale și olimpice.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE