2023-10-04 20:53

Messi a oferit 35 de de telefoane placate cu aur colegilor săi de la naționala Argentinei

 |  13:47
Messi a oferit 35 de de telefoane placate cu aur colegilor săi de la naționala Argentinei

Căpitanul campionilor mondiali Lionel Messi a comandat 35 de aparate IPhone 14 placate cu aur pentru coechipierii săi din naţionala Argentinei şi membrii stafului tehnic, informează tntsports.com, preluat de News.ro. Pentru aceste telefoane, Messi a cheltuit 210.000 de dolari.

Conform anunţului iDesign Gold pe Instagram, fiecare telefon mobil are emblema Asociaţiei Argentiniene de Fotbal cu cele trei stele şi legenda „Campionii Cupei Mondiale 2022”.

În plus, în partea de sus este gravat numele de familie cu numărul de pe tricou al fiecărui coechipier.

CEO-ul companiei, Ben Lyons, a confirmat informaţia şi a explicat că dispozitivele au fost trimise sâmbăta la casa lui Messi din Paris: „Lionel  este unul dintre cei mai loiali jucători şi ne-a contactat la câteva luni după finala Cupei Mondiale”, a explicat el. „A spus că vrea un cadou special pentru a sărbători incredibila victorie, dar nu a vrut ceasuri. Aşa că i-am sugerat asta şi i-a plăcut ideea”, a spus el.

În fotografiile pe care le-au distribuit pe reţelele lor de socializare, se pot vedea telefoanele mobile pentru Ángel Di María, Nicolás Otamendi, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister sau Julián Álvarez.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE