2023-02-02 19:34

Mesajul lui PELE, după ce s-a spus că nu mai răspunde la tratamentul oncologic

 |  09:47
Mesajul lui PELE, după ce s-a spus că nu mai răspunde la tratamentul oncologic

Legenda fotbalului brazilian Pelé, internat de urgență marţi, neoficial, cu o infecţie respiratorie, a declarat, sâmbătă, că se simte "puternic şi plin de speranţă", în timp ce continuă tratamentul pentru cancerul de colon descoperit anul trecut. Reacția sa vine după ce, cu o zi înainte, în presa braziliană au apărut informaţii că nu mai răspunde la tratamantul cu chimioterapie și ar fi la îngrijiri paliative.

"Vreau să liniştesc pe toată lumea. Sunt puternic şi plin de speranţă şi îmi continu tratamentul ca întotdeauna", a scris legendarul fotbalist brazilian. în vârstă de 82 de ani, într-o postare pe Instagram ilustrată de un raport medical publicat sâmbătă care descrie starea de sănătate a fostului atacant drept  „stabilă”.

Triplul campion mondial a profitat de ocazie pentru a le mulţumi tuturor pentru numeroasele mesaje de sprijin pe care le-a primit şi a adăugat că se simte„plin de energie” permiţându-i în special să urmărească meciurile Braziliei în timpul Cupei Mondiale-2022 din Qatar.

Pelé a fost internat marţi la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo pentru o reevaluare a tratamentului său pentru cancerul de colon. Infecţia lui respiratorie este „tratată cu antibiotice”, au spus medicii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE