2024-04-18 20:36

Mesajul de ADIO al lui Dan Petrescu la despărțirea de CFR Cluj: “Este mai bine așa”

 |  15:23
Mesajul de ADIO al lui Dan Petrescu la despărțirea de CFR Cluj: “Este mai bine așa”

Conducerea lui CFR Cluj și Dan Petrescu au ajuns luni după-amiază la un acord pentru rezilierea amiabilă a contractului antrenorului. Acesta din urmă a renunțat la clauza de două milioane de euro, în schimb a avut pretenția să îi fie plătite salariile la zi, ceea ce se va și întâmpla. Cel poreclit “Bursucul” a avut un mesaj de la revedere pentru CFR Cluj, în care a mulțumit tuturor, de la oficiali la jucători.

„Aș vrea să spun că împreună cu clubul am decis rezilierea contractului, pe cale amiabilă. Nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia. Cred că este mai bine pentru club, pentru jucători pentru mine, ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui. Mulțumesc clubului CFR Cluj pentru acești 3 ani minunați petrecuți împreună. Sunt mândru și fericit de tot ce am făcut aici. Aș vrea să mulțumesc în primul rând patronului CFR Cluj, care a avut încredere în mine și m-a ajutat în toate momentele

Aș vrea să mulțumesc tututor jucătorilor, care au fost minunați în acești 3 ani. Cum se știe, eu sunt un antrenor mai dificil și ei au reușit să mă suporte și nu în ultimul rând aș vrea să mulțumesc fanilor CFR Cluj, celor care au crezut și m-au ajutat în acești 3 ani fantastici. Cred că viața merge înainte, plec cu capul sus de la Cluj, sunt fericit de ce am realizat și într-o zi sper să mă întorc aici să antrenez. De ce nu?

În viața de antrenor sunt tânăr, cred că mai pot antrena mulți ani de aici încolo. Îmi doresc o mini vacanță, în același timp sunt un antrenor liber și dacă apare o ofertă de nerefuzat mâine, la cum mă cunosc e posibul să o accept. Cel mai important e să mă liniștesc și să mă gândesc la mine.

Am dat mai mult clubului decât familiei. Cred că merit și eu o vacanță. Urez succes echipei în campionat și să se califice mai departe în Europa League. Vă mulțumesc mult!”, a spus Dan Petrescu.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-30

In legatura cu acest articol...

Dan Petrescu, demis de la CFR CLuj. Neluțu Varga: Decizia e definitivă. Nu o mai întoarce nici președintele României




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE