2024-04-23 12:42

Mesajul căpitanului danez Simon Kjaer înaintea meciului cu Belgia

 |  15:51
Mesajul căpitanului danez Simon Kjaer înaintea meciului cu Belgia

Căpitanul naţionalei Danemarcei, Simon Kjaer, omul care a jucat un rol imens în salvarea vieții prietenului său Christian Eriksen, resuscitat pe teren în meciul cu Finlanda, a transmis un mesaj înaintea meciului de joi seară cu Belgia, dispută pe care o vor juca pentru colegul lor care încă se află în spital, unde în aceste zile i se va monta un defibrilator cardiac sub piele, pentru a preîntâmpina un astfel de episode care se puteau încheia tragic.

“Au fost câteva zile foarte speciale, în care fotbalul nu a fost cel mai important. Un şoc, care va fi mereu parte din mine, parte din noi toţi! Singurul lucru care este important şi contează cu adevărat este că Christian este ok! Sunt mândru de cum am acţionat ca echipă şi de cum am fost uniţi în aceste vremuri dificile. Sunt impresionat şi foarte recunoscător pentru toată susţinerea. Astăzi, vom intra pe teren împotriva Belgiei cu Christian în inimile şi în gândurile noastre. Acest lucru ne dă linişte, ceea ce  ne permite să ne concentrăm pentru fotbal. Vom juca pentru Christian şi, ca de fiecare dată, pentru toată Danemarca. Aceasta este cea mai  mare motivaţie pentru noi toţi. Ca de fiecare dată: vom face tot ce puutem mai bine!”, este mesajul lui Kjaer, postat de federaţia daneză în social media.

Naţionala Danemarcei întâlneşte joi Belgia, de la ora 19.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, în grupa B a Campionatului European.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE