2020-12-05 20:16

Meme Stoica a recunoscut TOT. Cine a făcut schimbările cu Poli Iași

 |  13:38
Meme Stoica a recunoscut TOT. Cine a făcut schimbările cu Poli Iași

Meme Stoica a fost filmat în timpul meciului cu Poli Iaşi, scor 2-5, vorbind la telefon cu puţin timp înainte ca antrenorul Anton Petrea să efectueze patru schimbări în același timp, în minutul 28 al partidei din Copou. Dacă până acum doar se zvonea deși totul era cât se poate de clar, oficialul nu și în acte al roș-albaștrilor a recunoscut nonșalant că schimbările au fost făcute la ordinul lui Gigi Becali.

"Deciziile se iau consultând patronul, pentru că altfel nu funcţionează niciun club. Că unii au ieşit şi au recunoscut asta şi alţi nu, e cu totul şi cu totul altceva. Noi ştim ce se întâmplă pe la toate echipele. La noi nu este autonomie pentru antrenori cum este în Premier League unde antrenorul îşi alege jucătorii. Că Gigi se implică, ştim cu toţii. Ce rost are să vorbim aceeaşi chestie şi aceeaşi chestie? Încetaţi cu asta, că ştim cu toţii şi ştiţi! Ce vreţi să urmăriţi până la urmă?", a declarat Stoica la Pro X.

Meme a mai adăugat că patronul Gigi Becali nu mai doreşte să apară în spaţiul public: "Este o alegere personală, este calea pe care şi-a ales-o şi sunt convins că aşa va fi, nu va renunţa la această cale. Şi de aia voi fi eu mai activ."


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE