2024-04-20 01:25

Meciul cu Petrolul, DECISIV pentru Dică: "Nu aveam nicio scuză dacă pierdem la Ploiești"

 |  15:57
Meciul cu Petrolul, DECISIV pentru Dică: "Nu aveam nicio scuză dacă pierdem la Ploiești"

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică nu vrea să recunoască că postul său este în pericol în cazul unui nou eşec în campionat, cu Petrolul Ploieşti, dar admite că nimeni din tabăra roș-albastră n-are nicio scuză în eventualitatea unei înfrângeri.

"Nu am vrut să îmi dau demisia după meciul din Danemarca, nici vorbă de aşa ceva. Atâta timp cât am pregătit meciul şi am mers cu acest jucători tineri ... nu vom avea nicio scuză dacă vom pierde mâine seară cu Petrolul. Trebuie să dăm totul, să avem o seară bună şi să reuşim să câştigăm jocul. Nu ştiu dacă postul meu va fi în pericol dacă vom pierde, nu m-am gândit la treaba asta. De ce să gândim negativ? Hai să gândim şi pozitiv! E mai greu acest mandat decât precedentul, pentru că am avut aceste sincope în campionat. Acum am şi un lot mult mai tânăr decât îl aveam atunci", a declarat Nicolae Dică, citat de Agerpres.

"Ne aşteaptă o partidă grea în campionat şi trebuie să ne concentrăm pe acesta. Vom vedea mâine seară dacă a meritat să rămână o parte dintre jucători acasă. Dacă vom câştiga mâine seară înseamnă că am făcut bine. Este normal ca lumea să ne critice, pentru că am pierdut un joc în Europa. Nu mă aşteptam să pierdem aşa jocul, credeam că ne putem ridica la nivelul unui joc din Europa, chiar dacă am folosit un lot de jucători foarte tineri. Eu am fost dezamăgit de rezultat, normal nu mă aşteptam să pierdem aşa", a afirmat antrenorul roș-albaștrilor.

"La mine este uşor, i-am spus şi patronului, dacă nu are încredere în ceea ce fac, vorbim şi ne despărţim prieteneşte Nu este nicio problemă din punctul ăsta de vedere. Eu fac acest lucru din pasiune şi din plăcere. Atunci când am venit aici, am venit din pasiune şi din ambiţie, pentru că am văzut că de atâţia ani această echipă nu s-a mai calificat în grupele unei cupe europene şi ne eliminau echipe din Armenia sau Kazahstan şi am spus: chiar atât de jos putem să fim? Şi asta a fost ambiţia mea, să reuşim să intrăm în grupe, şi am reuşit, pentru că sunt ambiţios. În momentul în care cineva nu mai are încredere munca pe care eu o depun la echipă nu este niciun fel de problemă, ne despărţim prieteneşte. Aş prefera, cu oricine, să mi spună în faţă, nu doar aici. Eu muncesc zi şi noapte, eu sunt mulţumit de munca mea. Eu dorm de foarte multe ori aici, în baza de la Berceni", a mai spus Dică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE