2023-10-04 19:07

Marius Șumudică spune ADIO fotbalului: ”Familia mea merită mai multă atenție”

 |  16:01
Marius Șumudică spune ADIO fotbalului: ”Familia mea merită mai multă atenție”

Cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 52 de ani, antrenorul Marius Șumudică a anunțat că a luat o decizie drastică și se va retrage din fotbal. Șumi a precizat că își dorește să petreacă mai mult timp alături de familie.

„În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc vârsta de 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care din cauza fotbalului am neglijat-o în mare măsură.

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi în prim-plan cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor.

Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție. Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica cât de curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas” - Marius Șumudică, la story pe WhatsApp, potrivit GSP.

Sursa citată precizează că Șumudică dorește să rămână în cadrul fenomenului în calitate de analist TV.

De-a lungul timpului, Marius Șumudică a pregătit echipe precum Rapid București, Astra Giurgiu, FC Vaslui, Concordia Chiajna, CFR Cluj, Kayserispor, Gaziantep, Al Shabab sau Al-Raed.

Acesta a câștigat campionatul cu Astra Giurgiu (2016), iar în 2022 a primit medalia de campion cu CFR Cluj, chiar dacă a fost demis la finalul lunii august 2021.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE