2020-10-25 15:36

Mario Camora, în sfârșit cetățean român. Păcat că are aproape 34 de ani

 |  14:22
Mario Camora, în sfârșit cetățean român. Păcat că are aproape 34 de ani

Căpitanul campioanei CFR Cluj, Mario Camora, a depus miercuri jurământul de credinţă şi a devenit oficial cetăţean roman. El poate astfel fi convocat la prima reprezentativă de fotbal a României. Păcat că în noiembrie face 34 de ani.

"Căpitanul echipei noastre Mario Camora a devenit oficial cetăţean român. Fotbalistul nostru a depus astăzi jurământul de credinţă, iar apoi a primit certificatul care îl atestă ca fiind cetăţean român. Felicitări, Camo!", anunţă clubul ardelean pe pagina oficială de Facebook.

"Jur să fiu devotat patriei şi poporului român. Să apăr drepturile şi interesele naţionale. Să respect Constituţia şi legile din România", a spus Camora, cu mâna pe Biblie.

Fotbalistul portughez Mario Camora, care joacă de mai mulţi ani la CFR Cluj, a primit cetăţenia română în urma unei Hotărâri de Guvern adoptate la 24 august de premierul Ludovic Orban. ''Se acordă cetăţenia română domnului Malico Paulino Mario Jorge (numele oficial al lui Camora, n. red.), cetăţean portughez, fiul lui Anibal şi Dias Leal Malico, născut la data de 10 noiembrie 1986 în localitatea Samora Correia, Benavente, Santarem, Portugalia, având domiciliul actual în România, Cluj-Napoca (...) cu menţinerea domiciliului în România'', se arată în textul documentului adoptat.

Camora joacă din 2011 în Gruia și a cucerit patru titluri de campion al României cu CFR Cluj. El a mai evoluat în ţara natală, la Samora Correia, Valdevez, Beira-Mar, Pampilhosa şi Naval.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE