2020-10-28 10:29

Luis Suarez și-a luat ADIO de la Barcelona cu lacrimi în ochi

 |  16:34
Luis Suarez și-a luat ADIO de la Barcelona cu lacrimi în ochi

Atacantul uruguayan Luis Suarez (33 de ani) a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă de adio, că este mândru că a scris istorie la FC Barcelona. Sud-americanul se desparte după şase sezoane de gruparea catalană şi îşi va continua cariera la o altă grupare de top din La Liga, Atletico Madrid.

''A juca pentru Barca a fost pentru mine un vis devenit realitate. Să ajung la cifrele la care am ajuns nu mi-am imaginat niciodată'', a declarat Suarez, al 3-lea cel mai bun marcator din istoria clubului catalan (198 de goluri, în spatele lui Cesar Rodriguez şi Messi), cu 283 de partide jucate. El a cucerit pe Nou Camp patru titluri în Primera Division, 4 Cupe ale Spaniei, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei, 2 Supercupe ale Spaniei şi o Cupă Mondială a cluburilor.

''Sunt mândru că fac parte din istoria acestui club, că sunt al treilea marcator şi că am dat tot ce am avut mai bun. La FC Barcelona trebuie să străluceşti constant la maxim şi nu ştii niciodată câţi ani poate dura asta. Aşadar, mă bucur că am putut juca atâta timp la acest nivel'', a adăugat un Suarez cu lacrimi în ochi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE