2024-04-23 19:23

Lovitură dură primită de Gică Hagi

 |  19:24
Lovitură dură primită de Gică Hagi

Comitetul Executiv al UEFA a decis anularea ediţiei 2020/2021 a Youth League, competiţie la care urma să participe și FC Viitorul U-19. Hotărârea a fost luată din cauza pandemiei de coronavirus, pentru protejarea sănătăţii jucătorilor.

Anul trecut, forul hotărâse amânarea startului competiţiei, dar măsurile luate de autorităţile sanitare din Europa și restricțiile de călătorie cauzează dificultăţi majore pentru cluburile participante, două dintre ele deja retrăgându-se din competiţie, a precizat uefa.com.

Comitetul Executiv al UEFA a ajuns la concluzia că nu există posibilitatea ca startul să fie întârziat şi mai mult şi că prioritare ar trebui să fie sănătatea şi siguranţa jucătorilor.

“Din nefericire, nu sunt întrunite condiţiile pentru reînceperea competiţiei internaţionale în actualele circumstanţe şi atât Comitetul de Competiţii pentru echipe de club cât şi Asociaţia Europeană a Cluburilor au fost consultate şi au fost de acord cu ideea anulării în mod excepţional a acestui sezon al UEFA Youth League”, adaugă UEFA.

Trupa lui Gică Hagi U19 urma să întâlnească pe 3 martie, în deplasare, în turul inaugural al competiţiei formaţia cipriotă APOEL Nicosia U19.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE