2024-04-19 16:10

Kun Aguero, ADIO cu lacrimi în ochi!

 |  15:23
Kun Aguero, ADIO cu lacrimi în ochi!

Atacantul argentinian transferat în această vară de Barcelona, Sergio Kun Agüero, şi-a anunţat, miercuri, retragerea din fotbal "din cauze medicale".

"Am decis să mă retrag. Este un moment foarte greu. Am luat această decizie pentru sănătatea mea. Am făcut totul pentru a putea continua. Am făcut totul pentru a păstra speranţa, dat nu se mai poate", a declarat Aguero la o conferinţă de presă alături de preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, și la care au mai participat coechipierii și antrenorul de la Barca, dar și Pep Guardiola, fostul său tehnician de la Manchester City.

Pe 30 octombrie, argentinianul a fost nevoit să părăsească terenul în timpul meciului cu Deportivo Alavés (1-1), după ce a simţit o durere în piept și dificultîți de respirație. Imediat a fost internat în spital, iar primele teste au scos la iveală că suferea de o aritmie cardiac, iar medicii i-au comunicat că nu va mai putea juca la cel mai înalt nivel fără riscuri, scrie News.ro.

Cu 184 de goluri în 275 de jocuri, "Kun" Aguero este cel mai bun marcator străin din istoria Premier League (al patrulea la general). Finalist al Cupei Mondiale 2014 şi câştigător al Cupei Americii vara trecută, jucătorul format la Independiente este şi al treilea golgheter al selecţionatei Argentinei (41 de goluri în 101 de meciuri).

În afară de Independiente, Manchester City şi FC Barcelona, el a mai evoluat la Atletico Madrid, între 2006 şi 2011.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE