2024-04-25 22:31

ROMÂNIA - FINLANDA. Tricolorii au ocazia AZI să iasă din pasa neagră. Ce măsură dură s-a luat în cantonamentul naționalei

 |  13:08
ROMÂNIA - FINLANDA. Tricolorii au ocazia AZI să iasă din pasa neagră. Ce măsură dură s-a luat în cantonamentul naționalei

Andrei Vochin, “mâna dreaptă” a președintelui FRF Răzvan Burleanu a dezvăluit că jucătorilor naționalei României li s-a interzis să mai vină în cantonament cu PlayStation. Măsura vine ca să-i protejeze pe tricolori de oboseală, unii dintre tricolori ducându-se de nenumărate ori la culcare spre dimineața.

„N-au voie cu PlayStation. E o măsură, nu mai vii cu el în cantonament, că au mai fost unii care se jucau, stăteau până la 4 dimineaţa. Înainte, nu acum. Şi stăteau până la 4-5 dimineaţa şi apoi te întrebai de ce nu joacă. Acum câţiva ani. Păi, dar ce, la echipele de club nu se merge cu PlayStation?”, a declarant la orange Sport oficialul de la Casa Fotbalului.

Cu sau fără PlayStation, naționala României tot se află pe ultimul loc al grupei din Liga Națiunilor. Tricolorii au ocazia să iasă din pasa neagră sâmbătă seară, contra Finlandei, de la ora 21:45, în direct de pe Stadionul Giulești, pe Antena 1. În primele două jocuri din Liga Naţiunilor, România a fost învinsă în deplasare de Muntenegru, cu 2-0, şi de Bosnia-Herţegovina, cu 1-0, aflându-se pe ultimul loc în grupă, fără vreun punct acumulat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE