2024-04-20 03:05

Ibrahimovic nu se lasă și mai bifează un RECORD

 |  12:36
Ibrahimovic nu se lasă și mai bifează un RECORD

Campioana AC Milan continuă forma slabă din Serie A, fiind învinsă și de Udinese, scor 3-1. Singurul motiv de bucurie pentru trupa lui Stefano Pioli îl reprezintă recordul bifat de Zlatan Ibrahimovic.

Suedezul a marcat pentru Milan dintr-o lovitură de la 11 metri, iar golul l-a făcut să doboare un record în fotbalul italian. După ce iniţial a ratat, lovitura de pedeapsă s-a repetat deoarece arbitrul a considerat că Beto a intrat în careu înainte de executare. La a doua încercare, atacantul nu a mai ratat. Astfel, Zlatan a devenit cel mai în vârstă marcator din istoria Serie A, la 41 de ani și 166 de zile.

Titular pentru prima dată după operația suferită la genunchiul stâng în luna mai a lui 2022, Ibrahimovic l-a depășit pe Alessandro Costacurta. Suedezul, care a purtat banderola de căpitan, a depăşit recordul fostului fundaş italian. Acesta din urmă marcase din penalti în mai 2007, tot pentru AC Milan şi tot împotriva celor de la Udinese, la vârsta de 41 de ani şi 25 de zile.

Operat la sfârşitul lunii mai, Ibrahimovic, care a fost recent rechemat în naţionala Suediei, şi-a început sezonul pe 26 februarie, cu Atalanta Bergamo (2-0), intrând în joc în ultimul sfert de oră.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE