2024-04-23 19:21

I-a refuzat pe toți pentru CFR Cluj! Șumudică: "Am semnat cu ochii închiși"

 |  17:34
I-a refuzat pe toți pentru CFR Cluj! Șumudică: "Am semnat cu ochii închiși"

Acum este oficial! Marius Șumudică a refuzat FCSB și alte două echipe din țările arabe și a ales CFR Cluj, înlocuindu-l în funcție pe Edi Iordănescu.

"Ieri am început negocierile serioase cu președintele Marian Copilu și astăzi am semnat. Îți dau cuvântul meu de onoare că am semnat aproape cu ochii închiși că am simțit permanent că totul este în regulă. Mă bucur foarte mult că am încheiat repede și nu am stat în negocieri lungi. Abia aștept să începem lucrul efectiv împreună. Am văzut că au fost fel și fel de discuții în spațiul public, n-am făcut niciun fel de licitație. Am ales echipa care cred că mi se potrivește în momentul ăsta. Da, este adevărat, am negociat cu echipe din Arabia Saudită, chiar și astăzi am fost sunat de un club", a declarat Marius Șumudică la Digisport.

Ajuns la 50 de ani, Marius Șumudică a pregătit în carieră pe Rocar București, Inter Gaz, Progresul, Astra Ploiești, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep și Rizespor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE